Klassieke technieken

 

Terug van weggeweest: de klassieke technieken van de teken- en schilderkunst. Inspirerend, leerzaam en verfrissend: je kunt ze doelgericht toepassen om sterke beelden neer te zetten, of ze eigenzinnig binnen jouw unieke werkwijze integreren en er op jouw manier mee experimenteren.

 

Mijn teken-en schilderopleiding heb ik gevolgd bij de Klassieke Academie voor Beeldende kunst in Groningen. Nu ben ik zelfstandig aan het werk als fine artist en geef ik ook les. Voor privé-begeleiding kun je eveneens bij mij terecht.

 

De klassieke technieken heb ik hierboven op een rijtje gezet. In theorie zijn ze eenvoudig, maar in de praktijk valt het niet mee om ze allemaal tegelijk toe te passen. Vandaar dat kunstopleidingen er een meerjarenprogramma van maken om ze fasegewijs aan te leren. Dan kunnen studenten ze in hun eigen tempo stap voor stap onder de knie leren krijgen, ermee experimenteren en ze in hun werk integreren.

 

De grootste mislukkingen in je werk ontstaan vaak simpelweg door het niet kennen of vergeten van een of meerdere van deze eenvoudige technieken.

 

Meer weten? Stel je vraag via contact.

 

[omhoog]